Kaas Pekelen

Na een succesvol Beer-drive-thru festival zijn wij weer aangepast open.

Hemelvaart weekend was een bijzonder weekend in Veenhuizen. Er werd een heus bier drive-thru festival georganiseerd door Maallust, Kaaslust en nog 4 andere brouwerijen en catering bedrijf Fanfood on wheels. Een daverend succes waarin bezoekers in de auto een parcour afleggen en tijdens dit parcour bij de verschillende tussenstops een doos konden vullen met allerlei lekkernijen. Waaronder 10 verschillende bieren van 5 brouwerijen. Kaasfondue kan Kaaslust en flammküchen. Thuis op te warmen, te openen en te nuttigen.

https://rtvd.nl/ri1r

Op 38.44 min. is er een stukje te zien bij Op1

https://www.npostart.nl/op1/24-05-2020/POW_04672759

Vanaf 1 juni is onze winkel volgens de richtlijnen weer open voor bezoek en geven wij ook weer (aangepaste)  proeverijen. Mocht u hierin interesse hebben neemt u dan contact met ons op voor de details.

Kaaslust open met Drive-thru

Kaaslust is vanaf heden iedere week op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 14.00-19.00 uur.

We organiseren samen met onze buren Bierbrouwerij Maallust deze drive-thru waarmee u al zittend in uw auto uw bestelling bier, kaas en worst kunt plaatsen en op afstand kunt betalen. Wij laden met liefde voor u de kofferbak vol zodat u heerlijk kunt blijven genieten in deze bijzondere tijd.

Ook verkopen wij verschillende kaaspakketten.

Kunt u niet naar Veenhuizen komen? Niet getreurd, onze webshop biedt u al het lekkers wat wij per post naar u toesturen. Vanaf €35,- zijn de verzendkosten gratis.

Kaaslust, de generaal onder de kazen.

Beste bezoeker, door de corona-crisis zijn wij hard getroffen in de afzet. U kunt ons helpen om door de moeilijke periode te komen door online te bestellen.

Bekijk ons assortiment

Workshop verse kaas maken

14 Februari hebben we weer een groep zelf kaas laten maken. Er werd van verse melk een verse kruidenkaas gemaakt. De handen werden uit de mouwen gestoken en de kaas werd tevoorschijn getoverd. Het eind resultaat, een geslaagde middag en verrukkelijke verschillende smaken kaasjes.

Nieuwsgierig geworden? Of ook eens een workshop bij ons doen? Kijk onder het kopje “activiteiten” voor meer informatie.

Kaaslust op de plank in Brussel

Catering bedrijf ‘onder de luifel’ is naar Brussel geweest om deel te nemen aan EURegionsWeek brussel.

Een 4daags evenement waarbij alle regio’s in Europa vertegenwoordigd worden ter promotie van de eigen regio.

Ter bevordering van groei en werkgelegenheid en extra onder de aandacht brengend duurzaamheid en biodiversiteit.

‘Onder de luifel’ is een catering bedrijf uit Leeuwarden die onze Bierkaas heeft meegenomen naar Brussel om samen met 2 andere kazen uit Noord Nederland zijn tafel te bekleden.

 

https://www.onderdeluifel.nl/